In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je nu alvast in voor 6 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode voor aktivo.ning.com om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

LAW XVI = Limespad = Traiectum Occidens - Traiectum Oriens (De Meern - Lunetten) 22 km

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 31 maart 2019

Etappe V: vandaag lopen we vooral door bebouwing rond en in de stad Utrecht. Na een klein uur lopen komen we bij Castellum de Hoge Woerd.
We stoppen hier voor koffie. Tevens is er gelegenheid voor een kort bezoek aan het museum waar een opgegraven Romeins schip wordt tentoongesteld en om een goede indruk van deze periode te krijgen. Via Oog in Al, Lombok, Hoog Catherijne komen we in de oude binnenstad van Utrecht. Daar vinden we op het Domplein de contouren van een Romein fort in de bestrating terug. We verlaten het centrum via de Vaartse Rijn en eindigen in Lunetten. Via de verdedigingswerken van de voormalige nieuwe Hollandse Waterlinie, de lunetten, wandelen we naar Station Lunetten.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.