Binnenkort verhuizen we naar aktivo.ning.com. Klik hier voor meer informatie.

LAW XVI = Limespad = Wageningen - Oosterbeek 27 km

Datum: 
Zondag 29 september 2019

De afbeelding laat zien hoe mensen zich tegenwoordig kunnen inleven in de Romeinenen en de Romeinse tijd. De bewoners van de streken waar we vandaag doorheen lopen zullen met minder empathie naar deze vreemdelingen aan de overkant van de rivier gekeken hebben.
Etappe IX: Vanaf het busstation lopen we naar het punt van de route waar we de laatste keer gestopt zijn. We wandelen vandaag door de uiterwaarden aan de noordzijde van de Nederrijn. Daarnaast wandelen ook over de uitlopers van de Veluwe. We dalen af naar kasteel Doorwerth om vervolgens weer de stuwwallen van de Veluwe te beklimmen.
Bij Oosterbeek gaan we een laatste keer door de uiterwaarden. Aan de rand van Arnhem volgen we het spoor naar de finish bij station Oosterbeek (trein 2x per uur).


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe tot 1 oktober 2019 vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je tot 1 oktober 2019 toegang alle details van de activiteiten, zodat je maximaal twee keer overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers.

Na 1 oktober verhuizen we naar https://aktivo.ning.com. Je kunt je daar tot 1 oktober voor 1 euro inschrijven om 1 maand onbeperkt mee te doen. Daarna zijn de kosten € 9,95 per 3 maanden of € 29 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.