Matheus Passion door Pieter Jan Leusink - Amsterdam

Datum: 
Zondag 3 maart 2019

Hoi allemaal,
wie gaat er mee naar de Matheus Passion in het concert gebouw te Amsterdam.
Het is een prachtig gevoelig concert door Pieter Jan Leusink en zijn vrouw de sopraan en zijn zoon de tenor en zijn orkest. Als je gevoelig bent en van klassieke muziek houdt ga je met tranen weg, zo mooi.

De kaarten kosten 25 euro in plaats van 50 euro. Ik krijg ze goedkoper. Je zit tweede rang.
kijk op de site en bel mij als je geïnteresserd bent: 0642161131. Als je betaald is de kaart van jou. We zijn al met 12 personen.
Voor meer info bel 0642161131.

We verzamelen om 13.00 uur in de hal van het concert gebouw. De uitvoering begint om 14.00 uur. Je krijgt twee gratis drankjes: een voor de voorstelling en in de pauze.
Neem je mobiel mee zodat je mij kan bellen.
Groetjes Yvonne.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.