Midwinterhoornwandeltocht Dalfsen 13 km. Gaat niet door!

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Vrijdag 29 december 2017

Op de gehele route van deze wandeling onthalen de midwinterhoornblazers uit Dalfsen en naburige gemeenten u met hun karakteristieke midwinterhoorngeluid. Op de rustplaatsen kunt u genieten van volksdans, muziek en zang, onder het genot van een drankje of een kop erwtensoep.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.