Mosselfeest Yerseke

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 19 augustus 2017

Het jaarlijks terugkerende mosselfeest in Yerseke moet je een keer meemaken en het lijkt me leuk om met meerdere mensen dit evenement te bezoeken.
Er is van alles te beleven. Meer informatie kun je vinden op Mosseldag Yerseke 2017. Daar staat een uitgebreid programma waaronder meevaren op een mosselkotter.
Je kunt er makkelijk komen met de trein die stopt op station Kruiningen – Yerseke en kunnen we gebruik maken van pendelbussen die vanaf het station vertrekken. (niet gratis)
Je betaalt geen entreekosten voor het feest zelf.
In overleg kunnen we met de groep een mosselmaaltijd nuttigen of iets anders.
Kortom we maken er een leuke dag van met mooi weer en met een echte Zeeuw als gids.

Datum: mosselfeest 19 augustus 2017 te Yerseke


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.