In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je daar nu alvast in voor 3 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

Museum Volkenkunde en eventueel een korte stadswandeling door Leiden 3 km

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 29 december 2018

In het museum Volkenkunde is nu een tentoonstelling die over Bali gaat.
Deze tentoonstelling interesseert mij dus ik wil deze bezoeken.
De tentoonstelling gaat over het Hinduïsme, over het koloniale verleden, over het toerisme en over de schaduwkanten van Bali. Daar naast is er nog een tentoonstelling over de Australische kunst en over de Hatch in Mekka naast de vaste tentoonstelling.

Voordat ik het museum in wil gaan wil ik schuin tegenover het museum in de Bruine Boon koffie drinken met misschien een heerlijk stuk appeltaart. Deze schijnt daar heel goed te zijn.

Zo na de feestdagen is het wel fijn om een stukje te wandelen.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.