In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je daar nu alvast in voor 3 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

Museum Zaanse tijd en Zaans Museum op de Zaanse Schans te Zaandam

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 8 december 2018

Vandaag gaan wij naar museum Zaanse tijd, het museum van het Nederlandse uurwerk, houdt een oude traditie van de Zaanstreek in ere. In ’s werelds eerste industriegebied ontstond uit de molenindustrie de eerste moderne klokkenindustrie. Daarop versnelde de geschiedenis van de tijd.
Wij maken de geschiedenis van de tijd in de Zaanstreek en in Nederland toegankelijk om zo veel mogelijk mensen te verrijken en te inspireren.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.