In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je daar nu alvast in voor 3 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

Nieuwe Kerk Amsterdam, het leven van Boeddha, de weg naar nu

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 30 december 2018

Ruim zestig kunstwerken, eeuwenoud en modern, komen spectaculair bijeen in de wintertentoonstelling in De Nieuwe Kerk: Het leven van Boeddha, de weg naar nu.
Bewonder een schat aan millennia-oude objecten en moderne kunst van onder andere
Ai Weiwei en Yoko Ono. Het oudste object dateert uit de derde eeuw en het jongste uit 2018; er zijn speciaal voor deze tentoonstelling kunstwerken gemaakt.
De tentoonstelling vertelt het levensverhaal van de Boeddha. Hij werd in de vijfde eeuw v.Chr. als rijke prins geboren maar koos op zijn 29ste radicaal voor een ander leven.
Zijn levensfases staan symbool voor het boeddhisme en vormen het verhaal
van de tentoonstelling: de geboorte, de ommekeer, de verlichting,
de eerste leerrede en zijn overlijden.

Bron: www.nieuwekerk.nl


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.