In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je nu alvast in voor 6 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode voor aktivo.ning.com om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

Nieuwjaarswandeling, Castricum

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 5 januari 2019

Wie heeft er zin in een nieuwjaarswandeling in het bos/ en duingebied van Castricum?

De wandeling start om 12.15 uur en begint en eindigt bij het station.
De route is ong. 13 km lang en loopt door een gevarieerd landschap bestaande uit verschillende typen bos.
Halverwege de route gaan we langs het gezellige restaurant het Johanneshof .
Hier kunnen we iets eten of drinken en natuurlijk proosten op het nieuwe jaar .
Hierna wandelen we weer verder en zijn tussen vier en vijf uur weer terug bij het station.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.