In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je daar nu alvast in voor 6 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

Night of the Proms, Rotterdam

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 18 november 2018

Ja, het is mij weer gelukt om vier kaartjes te bemachtigen voor Night of the Proms NCRV/KRO ledendag in Ahoy, Rotterdam.Het is op zondagmiddag, dus het excuus dat je 's avonds niet meer thuis kunt komen na de voorstelling is niet van toepassing.
Voordat het concert losbarst,is er van alles te doen. Dit jaar zijn onder andere van de partij Boer zoekt Vrouw, diverse experts van BinnensteBuiten, verschillende radio-dj’s (radioworkshops), Keuringsdienst van Waarde en Joris’ Kerstboom.
15.00 – 18.00 uur vindt het eigenlijk Night of the Proms plaats.
Soulzanger Seal en discoband Al McKay´s Earth, Wind & Fire Experience delen op zondag 18 november november het podium met Suzanne Vega, Milow en -natuurlijk- John Miles. De klassieke artiest dit jaar is gitarist Petrit Ceku.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.