NS-wandeling Belmonte (16 km), Ede-Wageningen

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 5 november 2017

In dit afwisselende landschap gaat de wandeling eerst door het bos De Sysselt. We passeren een aantal prehistorische grafheuvels. De route volgt het beekdal van de slingerende Molenbeek. De beek werd gegraven om energie te leveren voor watermolens.
Door de bossen van landgoed Oranje Nassau's Oord lopen we naar de Wageningse Berg met fraaie uitzichten over de Rijn en de Betuwe.
We sluiten de wandeling af in de beroemde tuin ‘Belmonte’.
Op het busstation in Wageningen kunnen we de bus nemen naar het station.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.