NS-wandeling Beukenburg 14 km Van Bilthoven naar Utrecht

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 17 september 2017

Dit is een bekende wandeling, maar ik wou hem toch nog een keertje lopen bij voldoende belangstelling.

Van de Kees Boekeschool waar Prinses Beatrix en haar zussen op zaten, tot de Dom in het stadshart van Utrecht. Onderweg is het decor al net zo afwisselend, want je loopt over brede beukenlanen, komt langs landgoed Beukenburg en langs de Hooge Kampse Plas. Steeds met zicht op de Dom.

Onderweg komen we bij de bekende en gezellige dorpsbistro www.naastdeburen.nl en in Utrecht is er natuurlijk ook genoeg. Hopelijk is het deze dag nog een beetje mooi nazomerweer, zodat we dan nog een terrasje kunnen pakken.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.