NS-wandeling Eiland van Dordrecht (10 km) + bezoek Huis Van Gijn

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 10 februari 2018

Tijdens deze wandeling hebben we de gelegenheid om het sfeervolle, oude stadshart van Dordrecht te leren kennen.

Eerst wandelen we door groene plantsoenen en langs de rivier het Wantij. Via het Wantijpark verder naar het Energieplein met het Energiehuis naar de Merwekade. Vanachter de Groothoofdspoort is er een mooi uitzicht op Europa’s drukst bevaren rivierenkruispunt waar Merwede, Oude Maas en Noord samenstromen. Dan de historische binnenstad van Dordrecht met de Wijnhaven, de Augustijnenkerk en de Grote Kerk.

Halverwege de route gaan we Huis Van Gijn bezoeken, Daar staat de tijd al ruim een eeuw stil. In dit museum krijg je een kijkje in het leven bij een familie op stand rond 1900.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.