Oud en Nieuw feest Egmond

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 30 december 2017

Stayokay Egmond organiseert dit jaar een oud en nieuw feest en heeft nog voldoende plaats voor ons. De omgeving is ook heerlijk om even uit te waaien en van het strand te genieten.
Hun programma is als volgt.
Bij aankomst is er heerlijk warme snert plus een glas glühwein.Hierna kunnen wij naar buiten gaan voor een lekkere duin wandeling.Vanavond eten wij voor eigen rekening in het dorp.
OUDEJAARSDAG


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.