In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je daar nu alvast in voor 3 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

Oud en nieuwfeest, Mill

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Maandag 31 december 2018

Hallo allemaal,

Ik zing het nu hier thuis zachtjes mee.
Zoals jullie weten heb ik contact gehad met de organisator van deze feestjes.
Zij vertelde mij dat als ik op die mooie locatie van vorig jaar (wat toen niet door ging ) een feest wilde hebben, ik zo snel mogelijk moest reageren.
Dit heb ik gedaan.

Dit zijn de mensen die al gereageerd hebben.
Eenpersoonskamer.
Elisabeth.
De heer Meeuwenoord
Natascha
Marry

Tweepersoonskamer
Harrie
Jaco
Brigitte
Jose
Niels
Wim

Voor de eenpersoonskamer geldt, ik lees wat er op de site staat, een toeslag van 30 euro.

Zondagavond zal ik vertellen hoe je het over moet maken en wanneer.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.