Parkpop Den Haag

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 24 juni 2018

Vandaag gaan we naar Parkpop Den Haag. Parkpop is een van de grootste gratis openluchtfestivals van Europa en de grootste in Nederland.
Nationale en internationale artiesten, bekend en minder bekend treden hier op.
Met o.a. Bløf, De Jeugd van Tegenwoordig, The Fratellis en Danny Vera.
Meer info: www.parkpop.nl.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.