Pinkstermaandag Natuurpad wandeling Epe 10 km

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Maandag 21 mei 2018

De KNNV Epe-Heerde beheert samen met de gemeenten Epe en Heerde het Natuurpad over de Renderklippen. Deze route loopt over een bezienswaardig gebied en geeft met padborden informatie over de flora en fauna.

Ingrediëntenvan voor deze schitterende wandeling: Bos en Heide!

Na afloop gaan we nog even gezellig iets drinken!!

Deze wandeling heb ik als tip gekregen van Jozita!!!

Er kunnen geen honden mee!!!


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.