Pure Markt, midgetgolf op grasbaan in het Amstelpark te Amsterdam

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 10 juni 2018

Vandaag gaan wij naar het Amstelpark, op elke 2e zondag van de maand is hier een Pure Markt.

Het Amstelpark was eigenlijk de Floriade van 1972, vandaar dat er in dit parknog grote verscheidenheid aan bloemen, planten en bomen te vinden is. Een uitstekende lokatie dus voor de Pure Markt. Midden in het park vindt u onze unieke deelnemers op het gebied van eten, drinken en creativiteit. Rondom de gezellige terrassen is voor iedereen genoeg te doen.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.