Op 1 oktober 2019 verhuizen we naar aktivo.ning.com.

Registreer je nu voor 1 euro om mee te kunnen blijven doen: https://aktivo.ning.com/main/authorization/signUp

In september ontvang je een kortingscode om je inschrijfgeld te compenseren.
Klik hier voor meer informatie.

Reserveren Stayokay jaarwisseling op Terschelling 2019 - 2020

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Donderdag 15 augustus 2019

Tot 15 augustus a.s. heb ik een optie op zes vierpersoonskamers bij Stayokay op Terschelling. Het lijkt misschien vroeg, maar wil je erbij zijn, dan kun je dat het beste regelen voor je zomervakantie.

Het arrangement is nog niet te vinden op hun web site, maar is hetzelfde als vorig jaar en bestaat uit een verblijf op hun unieke locatie van 30 december 2019 tot 1 januari 2020. De prijs is ongeveer: €99 p.p. (prijs 2019 nog niet bekend). Verlenging met een dag is mogelijk (vorig jaar €17,50 p.p.).
3-Daags inclusief:
welkomsdrankje
2 overnachtingen en 1 ontbijt
1 nieuwjaarsbrunch
1 oudejaars feestmaaltijd


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe tot 1 oktober 2019 vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je tot 1 oktober 2019 toegang alle details van de activiteiten, zodat je maximaal twee keer overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers.

Na 1 oktober verhuizen we naar https://aktivo.ning.com. Je kunt je daar tot 1 oktober voor 1 euro inschrijven om 3 maanden onbeperkt mee te doen. Daarna zijn de kosten € 9,95 per 3 maanden of € 29 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.