Rondje De Rijp, Graft, Noordeinde en Eilandspolder, 8 km

Deelname door Klub Aktivo aan deze activiteit is geannuleerd
De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 15 oktober 2017

Door deze schilderachtige dorpjes en de prachtige Eilandspolder maken wij een mooie wandeling.

Rond 14 u hebben wij een pauze.
(Wil je toch vooraf iets drinken doe dit dan voor 13:00 u.)

Dankzij de haring- en walvisvangst waren Graft en De Rijp welvarende redersdorpen. Die grandeur straalt nog van de straten en gebouwen af. Ze grenzen aan de Eilandspolder, een natuurgebied dat ontstond door de drooglegging van Schermer en Beemster. Waterrijke cultuurhistorie en natuur: een fraaie combinatie.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.