In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je daar nu alvast in voor 3 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

Rondleiding Slot Zeist en sprengenwandeling (7 km) Zeisterbos-Zeist

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 22 december 2018

Het Gilde Zeist geeft om 11.00 uur een rondleiding door Slot Zeist. Het slot is een van de best bewaarde 17e-eeuwse buitens op de Utrechtse heuvelrug, met een klassiek barok interieur. De rijk ingerichte zalen herinneren aan de rol van een flamboyante Nassau-telg en aan een Amsterdamse koopman, die letterlijk ruimte gaf aan de Hernhutters (leden van de Evangelische Broedergemeente). Na de rondleiding van ca.1 uur gebruiken we (naar behoefte) de lunch in een nabijgelegen restaurant. Aansluitend maken we een mooie boswandeling in het Zeisterbos. Het Zeisterbos hoort oorspronkelijk bij de buitenplaats Beek en Royen. Dat is nog zichtbaar in de structuur van de paden.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.