Binnenkort verhuizen we naar aktivo.ning.com. Klik hier voor meer informatie.

Rondwandeling door de Amsterdamse waterleidingduinen vanaf De Ruigenhoek (Gemeente Noordwijkerhout). 16 km

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 23 maart 2019

Voordat we aan de wandeling beginnen drinken we eerst een kopje koffie of thee in de serre van het restaurant De Ruigenhoek.
Je kunt daar ook wandelkaarten kopen van het duingebied hoewel er haast nooit gecontroleerd wordt en ik nog een paar groepswandelkaarten van vorig jaar hebt.
Het duingebied begint al 100 meter verderop.
We wandelen eerst 300 meter langs een fietspad en we gaan dan de Amsterdamse Waterleidingduinen in. De wandeling is behoorlijk afwisselend. Het eerste stuk is nogal bebost.
Daarna zijn het duinen waar maar weinig mensen lopen en we hebben geen last van fietsers of auto"s. Bij Noordvoort, dat is halverwege Langevelderslag Zandvoort gaan we het strand op en we wandelen naar Langevelderslag toe.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe tot 1 oktober 2019 vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je tot 1 oktober 2019 toegang alle details van de activiteiten, zodat je maximaal twee keer overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers.

Na 1 oktober verhuizen we naar https://aktivo.ning.com. Je kunt je daar tot 1 oktober voor 1 euro inschrijven om 1 maand onbeperkt mee te doen. Daarna zijn de kosten € 9,95 per 3 maanden of € 29 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.