Rondwandeling Besthmen-Ommen (18 km)

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 8 oktober 2017

Deze wandeling is een deel van de ‘Trage Tocht’ die ik enkele kilometers langer heb gemaakt.
We maken een prachtige wandeling in het Vecht-Reggedal bij Ommen. Vanaf het station lopen we de tocht door landgoed het Laer..
We volgen de rand van het Reggedal over de Wolfskuil en steken de rivier over bij de witte Giethmener ophaalbrug.
De route vervolgt een flink stuk langs de Beneden Regge. Het waterschap heeft deze rivier de laatste jaren weer veel aantrekkelijker gemaakt met glooiende oevers en meanders.
We koersen af op de Steile Oever, een hoogtepunt op deze wandeling. De Steile Oever, die zijn naam eer aandoet, is een dode arm van de Regge.
Het Besthmenerven en Zeesserven liggen middenin het bos verrassend mooi te wezen.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.