In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Welkomstaanbieding nu € 1.

Rondwandeling door de duinen en een stukje strand in de omgeving van Zandvoort 15 km

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 14 oktober 2018

Zo rond deze tijd kun je burlende herten tegen komen in De Amsterdamse Waterleidingduinen. Ze hebben de populatie al wat terug gebracht maar er lopen daar nog steeds heel veel damherten rond.
Tijdens de bronstijd mag er niet meer op ze gejaagd worden.
Ik hoop ze deze dag weer tegen te komen.

Vanaf het station lopen we eerst een stukje door de Kennemerduinen en we gaan bij Pannenkoekenrestaurant De Duinrand koffie drinken.
Dat is ongeveer na 2 kilometer. Er is daar een mooi terrasje uit de wind waar het vaak lekker vertoeven is in het zonnetje.
Daarna lopen we De Amsterdamse Waterleidingduinen in.
De duinen zijn daar bosrijk en met een herfstzonnetje kunnen we dan de kleurende bomen zien en hier en daar damherten.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.