In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je nu alvast in voor 6 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode voor aktivo.ning.com om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

Shakespeare openluchttheater Diever: Maat voor Maat

Datum: 
Zaterdag 7 september 2019

Vanavond gaan we naar de voorstelling Maat voor Maat van William Shakspeare.
Lees ook even mijn forumbericht bij de oproepjes Shakespeare.

Voor deze activiteit is het belangrijk dat wie er mee wil, daarover zo snel mogelijk een beslissing neemt, omdat de voorstellingen zo maar zijn uitverkocht!
De reservering voor het theater moet online zelf geregeld worden en eventueel een overnachting in Diever omdat de voorstelling duurt tot ongeveer 23.30 uur. Overnachten kan eventueel bij Vrienden op de Fiets, camping, B&B, hotels etc.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.