Binnenkort verhuizen we naar aktivo.ning.com. Klik hier voor meer informatie.

Shakespeare openluchttheater Diever: Maat voor Maat

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 7 september 2019

Vanavond gaan we naar de voorstelling Maat voor Maat van William Shakspeare.
Lees ook even mijn forumbericht bij de oproepjes Shakespeare.

Voor deze activiteit is het belangrijk dat wie er mee wil, daarover zo snel mogelijk een beslissing neemt, omdat de voorstellingen zo maar zijn uitverkocht!
De reservering voor het theater moet online zelf geregeld worden en eventueel een overnachting in Diever omdat de voorstelling duurt tot ongeveer 23.30 uur. Overnachten kan eventueel bij Vrienden op de Fiets, camping, B&B, hotels etc.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe tot 1 oktober 2019 vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je tot 1 oktober 2019 toegang alle details van de activiteiten, zodat je maximaal twee keer overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers.

Na 1 oktober verhuizen we naar https://aktivo.ning.com. Je kunt je daar tot 1 oktober voor 1 euro inschrijven om 1 maand onbeperkt mee te doen. Daarna zijn de kosten € 9,95 per 3 maanden of € 29 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.