Spelavond Kolonisten met uitbreiding steden en ridders, nabij Alkmaar

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 11 november 2017

Vandaag spelen we met een klein groepje het leuke spel kolonisten en dan met de uitbreiding steden en ridders. We kunnen met maximaal 4 personen spelen.

Voor het spelen met uitbreiding is het wel nodig dat je het basisspel kunt spelen.

Wil je graag een keer kolonisten zonder deze uitbreiding, zie 28 oktober. Wil je wel maar kun je deze data niet, laat het mij dan ook weten.

Leuke activiteit nu de zomer weer voorbij is.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.