Binnenkort verhuizen we naar aktivo.ning.com. Klik hier voor meer informatie.

Stadswandeling (6 km) Weesp met bezoek aan Museum Weesp

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 28 september 2019

Weesp heeft sinds 1983 een beschermd stadsgezicht en is met zijn grachten en door zijn ligging aan de Vecht een leuk intiem stadje. Op deze wandeling passeren we het fraaie stadhuis (18e eeuw) waarin het Museum Weesp is gevestigd. Het museum heeft een grote collecte uniek Weesper porselein uit de 18e eeuw, het eerste porselein dat in Nederland werd gemaakt. In de Van Houtenkamer herinneren oude reclameartikelen aan de beroemde chocoladefabriek Van Houten.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe tot 1 oktober 2019 vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je tot 1 oktober 2019 toegang alle details van de activiteiten, zodat je maximaal twee keer overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers.

Na 1 oktober verhuizen we naar https://aktivo.ning.com. Je kunt je daar tot 1 oktober voor 1 euro inschrijven om 1 maand onbeperkt mee te doen. Daarna zijn de kosten € 9,95 per 3 maanden of € 29 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.