In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je daar nu alvast in voor 6 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

Stadswandeling Eindhoven (6 km) en bezoek aan Philips Museum

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 25 mei 2019

Wie Eindhoven zegt, zegt Philips. En omgekeerd. Daarom mag op deze moderne architectuur-wandeling een (in de route opgenomen) bezoek aan het Philips Museum niet ontbreken. Hier lees je de geschiedenis van het wereldconcern Philips. Aan de hand van boeiende verhalen leidt het museum je vanaf de allereerste dagen tot aan de innovaties van morgen. We bezoeken de tentoonstelling "Vinyl!". Beroemde artiesten zoals James Brown, Jimmy Hendrix, Donna Summer, The Bee Gees en vele anderen brachten platen uit onder een van de labels van Philips/Polygram. In de tentoonstelling staan de platenhoezen centraal. Die zijn vaak van een artistiek hoog niveau met vormgevers als Cornelis van Velzen, Dick Elffers en Marte Röling. Fotograaf Paul Huf wist het zelfs tot kunst te verheffen.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.