Binnenkort verhuizen we naar aktivo.ning.com. Klik hier voor meer informatie.

Stadswandeling Groningen

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 30 maart 2019

Nu er weer de goedkope trein kaartjes beschikbaar zijn wil ik je uitnodigen om (weer) eens naar Groningen te komen. Een stadswandeling door Groningen is een wandeling door de tijd. De oudste gebouwen dateren uit het begin van dertiende eeuw. Sindsdien heeft elke periode zijn sporen achtergelaten. Nog steeds staan er bouwkranen in het hart van de stad. Het stadscentrum heeft inmiddels een ingrijpende verbouwing ondergaan. Ik neem jullie als echte Stadjer mee langs eeuwenoude gebouwen en authentieke hofjes. Groningen ontstond op de noordelijkste uitloper van de Hondsrug. De oudste schriftelijke vermelding die bekend is, villa Cruoninga, dateert uit 1040, maar het staat vast dat de huidige stad al ver daarvoor een bewoonde plaats was. We lopen de stadswandeling van het VVV.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe tot 1 oktober 2019 vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je tot 1 oktober 2019 toegang alle details van de activiteiten, zodat je maximaal twee keer overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers.

Na 1 oktober verhuizen we naar https://aktivo.ning.com. Je kunt je daar tot 1 oktober voor 1 euro inschrijven om 1 maand onbeperkt mee te doen. Daarna zijn de kosten € 9,95 per 3 maanden of € 29 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.