Stadswandeling van St. Bavokerk naar de Kathedrale basiliek St. Bavo - Haarlem

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 26 augustus 2017

We maken van het station een stadswandeling via de binnenstad, daarbij bezoeken we o.a ook enkele hofjes en dan naar de beide kerken. Hier zal ik dan het een ander over vertellen, dus ik ben jullie gids.

Informatie:
De Grote of St. Bavokerk en de Kathedrale basiliek St. Bavo zijn twee iconen in het stadsgezicht van Haarlem. Waarom heeft de stad eigenlijk twee Bavo’s? De Grote of St. Bavokerk aan de Grote Markt was van oorsprong een katholieke kerk, maar werd na de reformatie in de 16e eeuw protestants.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.