In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je daar nu alvast in voor 6 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

Strand en duinwandeling vanaf Heemstede/Aerdenhout naar Zandvoort 16 km.

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 2 maart 2019

Vanaf het station wandelen we eerst naar de oude duinen van Woestduin en Leiduin.
Na ongeveer 3 of 4 km komen we bij een groot pannenkoekenrestaurant uit dat aan de ingang van de Amsterdamse Waterleidingduinen ligt.
Daar wil ik koffie drinken. Vervolgens lopen we eerst door een mooi bosrijk gebied en later door de duinen naar het strand toe. Over het strand is het dan ongeveer nog 4 km lopen tot we bij het station van Zandvoort uitkomen. Maar voordat we de trein weer naar huis nemen wil ik nog ergens bij een strandpaviljoen zitten.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.