In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je daar nu alvast in voor 3 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

Strand en duinwandeling vanuit Katwijk 15 km

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 9 december 2018

Voordat we aan de wandeling beginnen wil ik eerst koffie drinken in Het Restaurant aan Zee met uitzicht op de zee. We zitten nu wel binnen omdat het in december geen terrasweer meer is.
De wandelroute is wel anders dan afgelopen zomer.
We wandelen nu naar het Panbos toe waar ik in een restaurant wat wil drinken.
De wandeling gaat door de duinen met hier en daar leuke vennetjes en in het Panbos door een klein bos. Daarna wil ik over restanten van de Atlanticwall uit de tweede wereldoorlog lopen.
We lopen langs bunkers en over een verdedigingsmuur heen.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.