In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Welkomstaanbieding nu € 1.

Strand en duinwandeling vanuit Noordwijk aan Zee met mooie uitzichten op bollenvelden 12 km

Datum: 
Zondag 28 april 2019

Voor sommige mensen was het een teleurstelling dat de wandeling op de tweede paasdag al snel vol zat. Deze wandeling is ook een leuk alternatief om wat van de bollenstreek te zien.
Ook voor de mensen die wel op de tweede paasdag meewandelen is deze wandeling ook heel leuk.
We zien een heel ander gedeelte van De Bollenstreek en het is er veel rustiger.

Hoewel we voor het grootste gedeelte over het strand en de duinen lopen hebben we vanaf de duinen hier en daar prachtige uitzichten op de bollenvelden. Ook wil ik een klein stukje langs enkele bollenvelden lopen die in bloei staan langs de duinen.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.