SUSHOU ballet, ROMEO en JULIET, Amsterdam

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 19 november 2017

zondag 19 november 19 uur, een ballet voorstelling door het SUSHOU ballet uit china,deze dansen romeo en julliet en zijn een paar dagen in nederland, ziet er prachtig uit

de kaarten zijn normaal 40 euro, bij groupon krijg je ze voor 20 euro tweede rang

meld je snel aan, de kaarten zijn beperkt

niet bang zijn dat ik jullie oplicht, ik heb het gelezen over ene Jolanda.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.