In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je nu alvast in voor 6 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode voor aktivo.ning.com om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

Taribush Lente Wandel Festival Dwingeloo 19km

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 24 maart 2019

Het lijkt mij erg leuk om mee te doen aan het Taribush Lente Wandelfstival, wat op deze zondag georganiseerd wordt.
Deze wandeling van 19 km gaat door de bossen en langs de vele vennetjes die het Nationaal Park Dwingelerveld rijk is.
Onderweg zijn er artiesten en muziek, echt een waar lentefeest!. Bij terugkomst wacht een heerlijk kopje lentesoep en voor wie nog meer trek heeft kan tegen betaling pannenkoeken of een broodje hamburger krijgen.
Voor info over zie website Taribush Wandelfestival 2019.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.