Tassenmuseum Hendrikje Amsterdam

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 1 oktober 2017

Tassenmuseum Hendrikje is een uniek museum dat de historie van de (dames)tas in de Westerse cultuur van het einde van de Middeleeuwen tot heden (inclusief het werk van hedendaagse ontwerpers) toont.

De collectie toont de Europese cultuurgeschiedenis van de tas over 500 jaar. Er bestaat geen ander museum in de wereld dat zich zo gespecialiseerd en uitgebreid met dit onderwerp bezighoudt. Het museum is het enige tassenmuseum in Europa en het grootste in de wereld. Het beheert een collectie van meer dan 5000 tassen, buidels, koffers, beurzen en andere bijpassende accessoires zoals compacts, schoenen en hoeden.

Naast de vaste collectie is nu ook de tijdelijke tentoonstelling ‘Accessories are a Girl’s Best Friend’ te zien.

Huur audiotour is 1 euro.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.