Tentoonstelling Nieuwe Kerk/Ghandi, Martin Luther King, Nelson Mandela, Amsterdam

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 25 november 2017

We have a dream, een tentoonstelling over drie wereldberoemde personen, die grote invloed hadden op de geschiedenis van de twintigste eeuw.

Gewone mensen, die uitgroeien tot leiders van grote bewegingen tegen rassendiscriminatie en sociale ongelijkheid.

Het lijkt me boeiend om met een groep mensen deze tentoonstelling te ontdekken.

Wie gaat er mee?

Hoe maakten zij het verschil en waarom inspireren zij nu nog steeds? En wie zijn de wereldverbeteraars van nu?

Een tentoonstelling met een schat aan beeld en geluid en van ieder een persoonlijk voorwerp maakt deze tentoonstelling compleet.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.