Binnenkort verhuizen we naar aktivo.ning.com. Klik hier voor meer informatie.

Tentoonstelling: Science fiction-a journey into the unknown, Kunsthal Rotterdam.

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 15 juni 2019

Stap in de fascinerende wereld van sciencefiction en ontdek de voortdurende menselijke zoektocht naar het onbekende - zowel op onze eigen planeet als ver weg in het universum. Meer dan 850 unieke objecten laten een ongelooflijke verbeeldingskracht en vindingrijkheid van de mens zien. Reis door de tijd en ruimte met filmclips en video-installaties, zeldzame manuscripten en tekeningen, boeken en strips, kunst en design en bewonder de vele kostuums, maskers, modellen en rekwisieten uit filmklassiekers als Star Wars, Star Trek en Godzilla.
Voor meer info: www.kunsthal.nl.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe tot 1 oktober 2019 vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je tot 1 oktober 2019 toegang alle details van de activiteiten, zodat je maximaal twee keer overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers.

Na 1 oktober verhuizen we naar https://aktivo.ning.com. Je kunt je daar tot 1 oktober voor 1 euro inschrijven om 1 maand onbeperkt mee te doen. Daarna zijn de kosten € 9,95 per 3 maanden of € 29 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.