Tour de Terrasmiddag in Deventer

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 19 augustus 2017

We willen graag in Deventer op Zaterdag 19 Augustus een gezellige tour de terras en mocht het weer niet meewerken een tour de cafe middag organiseren.
Vanaf c.a. 15.00 met eventueel aansluitend nog even een hapje eten bij de Pizzeria wie daar zin in heeft.
Dit gaarne opgeven voor Woensdag 16 Augustus i.v.m. het bespreken hiervan.
We spreken af bij Hans en Grietje. Adres: Brink 76.
Dit is ongeveer 10 minuten lopen vanaf het station.
Tot Zaterdag 19 Augustus. Hopelijk is het mooi weer.
Hartelijke groet,
Mariel
Marianb


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.