In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je nu alvast in voor 6 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode voor aktivo.ning.com om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

Trage Tocht Nijmegen-Beek 16 km

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 16 september 2017

Stadswaard, Bisonbaai en Ooijpolder We maken een wel heel afwisselende lijnwandeling in het Rijk van Nijmegen van station Nijmegen naar Beek. We doorkruisen het drukke winkelcentrum van de stad en dalen af naar de Waalkade met de prachtige terrasjes en uitzicht op de druk bevaren rivier. Het eerste deel van de route blijven we steeds in de buurt van de Waal. We lopen over paadjes door het struweel in de uiterwaarden van de Stadswaard. Gallowayrunderen lopen hier vrij rond. Na de woningen bij de Vlietberg en het terras van 't Roosje van Ooij vervolgt de route over een brede ruige vlakte met veel struikgewas en een fraaie uitkijktoren halverwege. We lopen verder naar de Bisonbaai.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.