In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je daar nu alvast in voor 3 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

Uitje Den Bosch

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 13 juli 2019

Hallo mensen, velen hebben gevraagd of ik een uitje in Den Bosch wil doen. Ik wil dit combineren met een bezoek aan kamp Vught. Dit was een van de doorvoer kampen tijdens de Duitse bezetting (dit is niet voor iedereen , zeer!!! aangrijpend). De mensen die daar naar toe willen zullen vroeg in Den Bosch moeten zijn. Ik dacht aan 09:00 uur. Daar kun je een fiets huren en we fietsen dan met de groep naar Vught. Het zal nog geen 30 minuten fietsen zijn naar het Museum. Ik had gedacht om daar twee uur rond te kijken (weet de juiste tijd nog niet wanneer ze open zijn dit volgt later wel). Daarna fietsen we via een natuurgebied (de Vughtse heide) terug naar het station.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.