KONINGSDAG 27 april: Wandeling Volendam, incl uitleg in oude dorpskern + oa kijkje in restaurant bekend van TV - Herman den Blijker, Herrie in het hotel

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Vrijdag 27 april 2018

Vanmiddag maken we mooie wandeling bij het altijd gezellige en mooie Volendam. Jullie krijgen tevens een uitleg met unieke wetenswaardigheden in de oude dorpskern met onder andere de oude vissershuisjes.

Natuurlijk lopen we over de prachtige Dijk aan de Haven met mooie deels historische schepen en met de vele terrasjes waar je fantastisch uitzicht hebt over het water en op het eiland Marken.

We verzamelen in het restaurant Smit Bokkum tevens de oudste palingrokerij van Volendam die de lekkerste paling biedt die de wereld over gaat zelfs tot in Rusland volgens de eigenaar zelf.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.