Voorjaars rondwandeling Anloo 15 km

Datum: 
Zaterdag 11 mei 2019

Schitterend is het rond het Drentse dorpje Anloo. Glooiend landschap met zicht tot aan de einder. Het Anlooërdiepje kronkelt als een zilveren slang door weids beekdal.

Onze wandeling voert uitsluitend over onverharde paden en leuke slingerpaadjes. We lopen onderweg halverwege even naar het beekje toe, het Anlooërdiepje is hier heel smal en glashelder. In de zomer vieren lyrische libellen en nuffige waterjuffers er feest.

Het Anlooërdiepje: het klinkt niet alleen idyllisch, het is dat ook ten volle. Dit meanderende beekje is omgeven door houtwallen met dwarswalletjes die het glooiende beekdal in lopen. Het landschap krijgt er een enorme diepte door. En in de zomer bloost het beekdal van de bloemen.
Uitgeroepen tot het mooiste landschap van Nederland!


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.