Vuurol, locatietheater Lag Vuursche gem. Baarn.

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 20 mei 2018

Vuurol, wat is dat!!Voor velen een spannende verrassing!
De theaterwandeling biedt een rijkgeschakeerd palet van zo’n 20 voorstellingen, 10 korte acts en beeldende kunst op de mooiste plekjes in het bos rondom het dagrecreatieterrein.Denk aan de Parade in de natuur. Aan de hand van een plattegrond, bewegwijzering in het bos en een programma met beschrijving van wat er te beleven is, kiezen wij zelf wat wij willen zien en in welke volgorde.

De voorstellingen spelen vijf keer per middag; zij starten op het hele of halve uur. Het zijn korte voorstellingen die tussen de 15 en 20 minuten duren. Op de wandelpaden onderweg zul je verrast worden door acts. Deze korte acts, al dan niet mobiel, worden doorlopend gespeeld.
Voor meer informatie zie: www.vuurol.nl


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.