In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Welkomstaanbieding nu € 1.

Wandelen van Haren naar Groningen inclusief verkorte stadswandeling, ongeveer 13 km.

Deelname door Klub Aktivo aan deze activiteit is geannuleerd
De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 26 mei 2018

We gaan vandaag een mooie wandeling maken vanaf station Haren(het Wassenaar van het Noorden) naar de stad Groningen.

We lopen vanaf het station eerst naar Paviljoen Sassenhein: http:www.paviljoensassenhein.nl. Dit heeft een mooi terras en ligt aan een meer. We gaan hier eerst rustig koffie drinken. Vanaf dit paviljoen wandelen we naar Groningen. We komen voor een groot gedeelte langs het Paterswolde meer(mooie natuur) en lopen zo naar de stad toe. Onderweg volop mogelijkheden om te stoppen en aan het meer te picknicken, wat we ook gaan doen!


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.