Wandeling van 11 km, de Koepelroute tussen Roosendaal en Zundert, vanuit Achtmaal

Deelname door Klub Aktivo aan deze activiteit is geannuleerd
De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 25 maart 2018

Op deze cultuurhistorische route loop je door verschillende landgoederen, zoals Oude Buisse Heide, De Reten, De Moeren en Wallsteijn. Naast fraaie landhuizen, staan in veel van deze gebieden ook jacht- of theekoepels. Mooie plekken aan het einde van lanen of op een fraai uitzichtpunt. De koepels danken hun naam aan het koepeldak, waaronder je zowel droog zit
als het regent, als dat je bij een brandende zon heerlijk in de schaduw zit.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.