Wandeling 15 km, vanaf Den Haag naar Landgoed Clingendael, bezichtiging Japanse tuin en eindpunt Schevenigen.

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 27 mei 2018

Vanaf Den Haag centraal is het maar een paar honderd meter wandelen naar Het Haagse bos. We wandelen een stuk door dat bos en we gaan dan naar Landgoed Clingendael. In dat landgoed heb je voetpaden met hoge hagen met bloeiende Azalia"s en rododenderons wanneer het niet te warm wordt.
We doen het pronkstuk van Clingendael "De Japanse Tuin"aan die alleen in het voorjaar gedurende een aantal weken geopend is en we genieten van de watervalletjes, bruggetjes, boedabeeldjes en bijzondere planten en mossoorten die er groeien. Er bevindt zich ook een leuk terras waar we koffie gaan drinken als er plaats is. We lopen langs het landhuis waar regelmatig topontmoetingen plaats vinden over internationale kwesties en we lopen over speelweiden naar het bos toe.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.