In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je daar nu alvast in voor 6 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

Wandeling door de bollenstreek 15 km vanaf Hillegom.

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Maandag 22 april 2019

Antoïnette en ik zijn geboren en getogen in de bollenstreek, dus wij willen een wandeling door de bollenstreek organiseren. Ik ken wel leuke routes. Vorig jaar liepen we zelfs over een pad dat door de bloeiende tulpenvelden liep. Ik kan zelf niet zo veel vertellen over de bloembollenteelt, omdat ik er maar kort in gewerkt heb en dat is al heel lang geleden.
Antoïnette kan er veel over vertellen, omdat zij haar hele leven al werkzaam is in de bloembollenteelt. Misschien weet zij nog leukere routes door de bollenvelden.
Het begin en eindpunt van de wandeling is het station van Hillegom.
Onderweg doen we genoeg horeca aan.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.