Wandeling duin- en kustgebied Heemskerk 10 km

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 25 februari 2018

Vanmiddag een prachtige wandeling door het bos duingebied van Heemskerk en ik wil een pauze houden bij Gasterij Kruisberg. Dit is een prachtige oude sfeervolle restaurantboerderij met een echt haardvuur.

'Bij Gasterij Kruisberg kun je heerlijke appelgebak of biologische highlanderburgers eten, van de Highlanderkoeien die je overal in de duinen ziet grazen. Of ander home-made lekkers voor grote en kleine gasten. Vergeet niet om even te knuffelen met de ezel, een kalfje of kuiken. Dit is een verborgen pareltje.'


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.