Wandeling Genneper Parken naar NS Station Eindhoven en bezoek DAF-Museum is geannuleerd: Deel van de route onbegaanbaar (modderpad)

Deelname door Klub Aktivo aan deze activiteit is geannuleerd
De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 20 augustus 2017

Deze wandeling van ca. 7 km begint bij de Genneper Parken waar we met de bus naar toe gaan. De route is afwisselend: Genneper Parken met watermolen, vervolgens Stadswandelpark met observatorium en Radiomonument, het Witte Dorp (beschermd stadsgezicht) ,langs Glorieux-park en landgoed/villa De Laak met als eindpunt stadscentrum/stationsplein. Horeca is er na ongeveer een half uur na start van de wandeling. Na nog ca. een uurtje gewandeld te hebben komen we bij het DAF-Museum aan. Na dit bezoek is het nog een klein half uurtje wandelen naar het NS Station.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.